Kultura

Bogat program u martu: Na repertoaru GP Jazavac 18 predstava, planirani i popusti

Nakon što su u februaru napravili akciju i sve predstave igrali pred rasprodanim salama, Gradsko pozorište Jazavac i u martu očekuje publiku sa čak 18 predstava na repertoaru.

repertoar GP Jazavac u martu 2024.
FOTO:

Za 8. mart, Dan žena, spremili su tri predstave: kabare “Kroz život sa Veljom”, predstavu “Celo telo tu me boli” i hit komediju “Istina”.

U ponedjeljak, 18. marta, gostovaće popularni stend ap komičar Srđan Olman, a na repertoaru je i “Životinjska farma”, predstava za tinejdžere koju izvode članovi Studija Jazavac.

– I u martu smo spremili popuste za našu vjernu publiku, pa će ulaznice za predstave “Ne igraj na Engleze” i “Malo blago” biti na popustu i prodavaće se po cijeni od 5 KM – ističu u GP Jazavac.

Takođe najavljuju četiri naslova za djecu, od kojih će se predstava “Tri praseta i još jedno” igrati i 27. marta, na Međunarodni dan pozorišta.

Na trećem Juhu festu – festivalu pozorišta za djecu, koji će biti održan od 1. do 7. aprila, pored premijere Gradskog pozorišta Jazavac “Lajanje na zvijezde”, u režiji Belinde Stijak, predstave za djecu i mlade će izvesti pozorišta iz Beograda i Mostara.

F.T.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije