Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BOLE ĆUTANJA” Mještani se emotivnom porukom oprostili od NASTRADALOG PRIJATELJA

Hronika
Autor:

Foto: screenshot Facebook

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.50 časova u Glavnoj ulici u selu Nakovo kod Kikinde poginuo je poznati mještatin Dušan Kuga (69), potvrđeno je u Policijskoj upravi.

On je stradao, jer mu je pozlilo u autu koje je vozio, pa je sletio s puta i udario u drvo. Uzrok smrti vozača, po svemu sudeći, nije jačina udara, već je u pitanju prirodna smrt, a najvjerovatnije je doživio infarkt, jer je poznato da je imao zdravstvenih probema upravo sa srcem. Ipak, precizan uzrok znaće se nakon obdukcije, jer je tijelo poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Mještani Nakova uvjereni su da ga je izdalo srce, jer je bio odličan vozač. Popularni Dućo, koji je bio penzioner, svojevremeno je dugo radio kao instruktor vožnje. Jutros je autom krenuo u Novi Sad, kako bi suprugu odvezao na ljekarsku kontrolu, ali im se nesreća dogodila na oko 400 metara od kuće.

Vijest o iznenadnoj smrti Dušana Kuge potresla je cijelo selo, jer je on bio član KUD “Izvor” i njihove muške pjevačke grupe. Zato su oni posebno tužni i emotivnom porukom na Fejsbuku opraštaju se od svog Duće.

– Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide poslije. Boli praznina, koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole riječi koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja. Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvijek biti taj neko koji nedostaje.” Bio si čuvar izvornih pjesama od zaborava, ostaje nam u amanet da nastavimo tamo gdje si stao, a ti ćeš živjeti u nama kroz svaku ispevanu pjesmu. Počivaj u miru, dragi naš Dućo – napisali su članovi “Izvora” na Fejsbuku povodom iznenadne tragične smrti Dušana Kuge.

Kako saznaje Blic, supruga stradalog vozača, zbog povreda, koje nisu opasne po život, prebačena je u kikindsku Opštu bolnicu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO