Gradovi

"BORENOVIĆ JE LAŽNI OPOZICIONAR" Tubin tvrdi da PDP iz koristi sarađuje sa SNSD

Narodni poslanik i predsjednik Gradskog odbora SDS Prijedor Milan Tubin tvrdi da po nalogu predsjednika PDP Borislava Borenovića odbornici ove partije podržavaju SNSD u mjestima gdje imaju korist.

"BORENOVIĆ JE LAŽNI OPOZICIONAR" Tubin tvrdi da PDP iz koristi sarađuje sa SNSD
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Tubin često na društvenim mrežama kritikuje što su dva odbornika PDP u Skupštini grada Prijedora u koaliciji sa SNSD.

– Teško opziciji u kojoj je jedan od glavnih oslonaca Branislav Borenović! Svaki dan gledamo i slušamo kako kritikuje vlast na čelu sa SNSD i Miloradom Dodikom. Za razliku od Vas, Milorad Dodik i ako sam njegov protivnik, moram reći da se drži svoje politike – naveo je Tubin.

Tesko opziciji u kojoj je jedan od glavnih oslonaca Branislav Borenovic!Svaki dan gledamo i slusamo kako kritikuje…

Posted by Milan Tubin on Thursday, January 21, 2021

– Odgovorno tvrdim da manipulišete i da po Vašem nalogu PDP odbornici podržavaju vlast gdje god možete imati koristi.Vaše ucjene da u Prijedoru čekate da opozicija skupi dovoljno odbornika pa da vi pređete u naše redove je pokazatelj Vaše politike i lažnog opozicionara – tvrdi Tubin.

Tubin se slično oglasio i prije desetak dana kada je dogovorena opoziciona saradnja PDP i SDS.

– Pozivam Borenovića da dođe u Prijedor i vidi, a on to zna i odobrava, kako njegov “OPOZICIONI” PDP čini podršku i vlast sa SNSD u Prijedoru. Kažu imamo gradonačelnike u Banjaluci i Bijeljini. Brane zaboravio si reći da imate i u Prijedoru! Da nije tako još bih i povjerovao u današnje dogovore – poručio je tada Tubin.