Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Borenović: Za PDP važan svaki čovjek, bio on u Banjaluci, Prijedoru, Palama, Han Pijesku ili Bileći

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Predsjednik PDP Branislav Borenović istakao je da će da će Sarajevsko-romanijska regija, kao i do sada, biti snažno zastupljena u najvišim organima stranke.

– Oduvijek se trudimo da održimo regionalni balans, kako u stranačkim organima, tako i u izvršnim tijelima kada smo vršili vlast. Za nas je podjednako važan svaki čovjek, bio on u Banjaluci, Prijedoru, Palama, Han Pijesku ili Bileći”, rekao je Borenović, koji je danas u Istočnom Sarajevu prisustvovao sastanku Regionalnog odbora PDP Izborne jedinice osam.

Borenović je ocijenio da je Sarajevsko-romanijska regija tradicionalno davala podršku strankama koje su trenutno opozicija na republičkom nivou, saopšteno je iz PDP.

– Očekujem bolji rezultet nego 2016. godine, vjerujući da smo u opštinama u kojima smo vlast, kao i u Istočnom Sarajevu opravdali očekivanja građana – istakao je Borenović.

On je dodao da je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković uradio mnogo na promociji u regionalnim i međunarodnim okvirima, što ovaj grad i zaslužuje.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO