Banjaluka

"Bori se sa zdravstvenim problemima i malim primanjima" Iz "Mozaika prijateljstva" apeluju da građani pomognu sugrađanki koja teško živi (FOTO)

Iz Udruženja građana „Mozaik prijateljstva“ apelovali su na sve građane velikog srca koji su u mogućnosti da pomognu sugrađanki koja živi u jako teškim uslovima sa minimalnim primanjima od 220 KM mjesečno.

"Bori se sa zdravstvenim problemima i malim primanjima" Iz "Mozaika prijateljstva" apeluju da građani pomognu sugrađanki koja teško živi (FOTO)
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Dragi naši, još jedna teška životna priča te apel za pomoć došla je od naše sugrađanke Cice Bosnić koju je život blago rečeno pregazio. Naša Cica se bori sa mnoštvom zdravstvenih problema gdje se liječi od posljedica moždanog udara te od operacije kičme, ali ona je zaista veliki borac te smo sigurni da će ih uspješno prebroditi – poručili su iz Mozaika prijateljstva putem svoje Fejsbuk stranice.

POTREBNA POMOĆ 🥺Dragi naši , još jedna teška životna priča te apel za pomoć došla je od naše sugrađanke Cice Bosnić…

Posted by Mozaik Prijateljstva on Wednesday, March 9, 2022

Dodaju da Cica živi u mjestu Dovići u veoma teškim životnim uslovima sa veoma niskim mjesečno primanjima koji iznose ukupno 220 km .

Svakodnevno odlazi ljekarima te u povratku kući podigne kuhani obrok u našoj javnoj kuhinji.

Pročitajte još

– Danas nam se obratila sa suzama u očima i molbom da joj pomognemo u plaćanju računa za električnu energiju koja joj je neophodna za život u selu i nabavci drva bez kojih se već danima smrzava iako živi uz samu šumu koja nije njena te koja u njoj  dodatno izaziva još veći strah – kazali su iz ovog Udruženja.

Ističu da su članovi njihove ekipe od srca zahvalni učestvujete u rješavanju svih teških životnih priča.

– Sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama našoj Cici sačuvati svjetlost njenog doma i nabavkom drva za ogrjev unijeti novu toplinu na rubu šume – zaključili su oni.

Prihvati notifikacije