Zabava

"Boriću se, to je kao kazna" Sin Marine Tucaković progovorio o SVESCI SA DUŽNICIMA

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra poslije duge i teške bolesti, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj posljednjoj želji.

"Boriću se, to je kao kazna" Sin Marine Tucaković progovorio o SVESCI SA DUŽNICIMA
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ, VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Kako su pisali mediji, ona je tokom života imala svesku u kojoj je zapisivala ko je koju pjesmu od nje kupio, ali i ko joj nije platio. Tim povodom oglasio se njen sin Milan Laća Radulović.

– Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po “kojima se ništa neće zvati”. U prevodu – pamtite je po pesmama njenim – napisao je Laća na Tviteru i dodao da pojedini mediji nisu pisali istinu vezanu za njegovu majku povodom priča da je ostavila svesku u kojoj se nalazi spisak dužnika.

FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ / RAS SRBIJA

Podsjetimo, kako su pisali domaći mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pjevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.

Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pjesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio, piše Blic.

Prihvati notifikacije