Zabava

BRAT JOJ SE ZAMONAŠIO Glumica porodicu nikad ne eksponira, nema djecu i o tome ima jasan stav

Glumica Nataša Marković već je godinama  u srećnom braku sa beogradskim novinarom Zoranom Ćirjakovićem, međutim njega nikad javno ne eksponira.

BRAT JOJ SE ZAMONAŠIO Glumica porodicu nikad ne eksponira, nema djecu i o tome ima jasan stav
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Markovićeva je u jednom intervjuu govorila o odnosu sa Zoranom, te odgovorila na pitanje da li su strast prema putovanjima i znatiželjan duh jedna od stvari koje su je spojile sa suprugom.

– Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, veća je vjerovatnoća da ćete uspjeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lijepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svijet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike – rekla je Nataša za magazin Stori.

Glumica je navela i koje prednosti vidi u tome što se nije ostvarila kao majka.

– Imam sestričinu pa često pomislim da nije lako majkama. Ali vjerovatno je i divno. Nijedna situacija nije crno-bijela. Nije lako ni toj djeci u pubertetu, imam empatiju jer se sjećam kako je meni u tim godinama bilo. Čini mi se da mnogi roditelji zaborave kakvi su bili u godinama njihove djece – iskrena je bila Nataša.

Malo je poznato da se njen brat takođe opredjelio za drugačiji put kada se zamonašio.

– Tu odluku takođe maksimalno poštujem, ako je donijeta u miru. Ne ulazim u to kako ljudi žive. Niko nas nije učio da budemo srećni, ne znam zašto. To vas rijetko ko pita. A svako je srećan na svoj način. To je vrlo individualno, a to je najvažnije. Mogu reći da sam srećna, naravno uz sve probleme koje, kao i drugi, prevazilazim. Sreća se postiže trudom, na njoj se mora raditi i nema podrazumijevanja – rekla je glumica za pomenuti časopis.

Pročitajte još

Nataša ima i sestru bliznakinju, o kojoj je govorila za Blic.

– Dvojajčane smo i cijeli život smo bile različite. Zapravo mi sebe doživljavamo kao dvije različite osobe. Znam da je ona starija od mene 10 minuta. Išle smo u isti razred, sjedile u istoj klupi, spavale u istom krevetu. Jedino smo u muzičkoj školi bile razdvojene. Ona je bila na gitari, ja na harmonici. Imamo naravno, bliskost sestrinsku, ali ne znam kako izgleda bliskost jednojajčanih blizanaca – kazala je tad.

Prihvati notifikacije