Hronika

BRUTALNO PESNIČENJE USRED DANA Gosta kafića tukao kriglom

Policija traga za muškarcem koji je juče oko 15.30 časova pretukao dvadesetosmogodišnjeg gosta jednog kafića u Kazandžijskom sokačetu u Nišu, udarajući ga rukama, nogama i kriglom za pivo.

BRUTALNO PESNIČENJE USRED DANA Gosta kafića tukao kriglom
FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Prema nezvaničnim saznanjima razlog za tuču bio je taj što su pretučeni i napadač prethodnog dana imali nesporazum u saobraćaju.

Do incidenta je došlo kada je Nišlija star 28 godina sjedeći u ponedjeljak u bašti kafića u Kazandžisjkom sokačetu vidio muškarca kako prolazi ulicom, sa kojim je dan ranije imao nesporazum u saobraćaju. Sjedeći u kafiću, dobacio mu je nešto vezano za taj događaj nakon čega je došlo do svađe a potom i tuče.

Prolaznik je prišao do bašte kafića i fizički nasrnuo na dvadesetosmogodišnjaka – prvo mu je zadao udarce u glavu, a kada je ovaj pao na zemlju nastavio je da ga udara rukama i nogama. U jednom trenutku, napadač je zgrabio i kriglu sa stola kojojm je udario dvadesetosmogodišnjaka koji je bio na zemlji. Povrijeđenom Nišliji je izbijen jedan zub i zadobio je povrede usne i nosa, ali su povrede po ocjeni ljekara ocijenjene kao lake. O napadu koji bi mogao da bude okvalifikovan i kao nasilničko ponašanje, kako nezvanično saznaje Blic, obavješteno je i nadležno tužilaštvo.

U niškoj policiji je samo potvrđeno da je prijavljen napad, da dvadesetosmogodišnjak ima lake povrede po ocjeni ljekara KC Niš, da je o svemu obavješteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu a da se za napadačem intenzivno traga.