Hronika

BUKTINJA PROGUTALA BARAKU ZA PAR MINUTA Detalji tragedije u kojoj je rano jutros NASTRADAO STARAC

Pripadnici vatrogasne brigade pronašli su tijelo za sada neidentifikovanog muškarca prilikom akcije gašenja požara u Ulici Bogdana Popovića u novosadskom naselju Adice.

BUKTINJA PROGUTALA BARAKU ZA PAR MINUTA Detalji tragedije u kojoj je rano jutros NASTRADAO STARAC
FOTO: BLIC

Nezvanično saznaje Blic, riječ je o J.S. (87) koji je živio u drvenoj baraci na pomenutoj adresi, koja se rano jutros zapalila.

– Pripadnici vatrogasne brigade intervenisali su jutros oko četiri sata na dojavu građana da se zapalila jedna drvena baraka u naselju Adice. Budući da je riječ o potpuno neuslovnoj kući za život koja je sklepana od drveta plamen ju je progutao za svega nekoliko minuta a prema riječima komšija ni brza reakcija vatrogasaca nije uspjela da spase J.S. – priča izvor upoznat sa istragom koju je policija obavila na licu mjesta.

Pronađeno tijelo muškarca preveženo je u Institut za sudsku medicinu radi konačne identifikacije ali nadležni nezvanično kažu da nemaju razlog da sumnjaju u navode komšija da je zaista riječ o J.S. koji je na toj adresi živio sam posljednjih 50 godina.

Uzrok požara još nije utvrđen a komšije kažu da je bilo dovoljno da mala varnica iz peći za loženje zahvati bilo šta u drvenoj kući, dok neki sumnjaju da je vatra izbila zbog zagušenja odžaka.