Gradovi

"Čestitao svim sugrađanima Dan grada" Jerinić poručio da je politička stabilnost odraz razvoja Doboja

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić rekao je da je politička stabilnost u ovom gradu odraz razvoja te lokalne zajednice koji će biti nastavljen zahvaljujući toj stabilnosti i predstavnicima u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Vladi Srpske i parlamentu BiH.

"Čestitao svim sugrađanima Dan grada" Jerinić poručio da je politička stabilnost odraz razvoja Doboja
FOTO: SRNA

Jerinić je naglasio da simbioza lokalne i republičke vlasti, te institucija na nivou BiH daju rezultate u ovom gradu.

On je čestitao svim sugrađanima Dan grada, te izrazio zahvalnost srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, kojem je gradska skupština jednoglasno dodijelila najveće priznanje – plaketu grada Doboja.

Jerinić je istakao da je Dodik dao punu podršku Doboju u svim projektima kroz institucije Republike Srpske, Vladu premijera Radovana Viškovića i predsjednika Republike Željku Cvijanović.

– Ono što me raduje da sve i jedan projekat koji smo započeli je upravo zahvaljujući predsjedniku Dodiku – rekao je Jerinić novinarima i naglasio da je Doboj najveće gradilište.

Pročitajte još

On je podsjetio da je Dodik inicijator i projekta dodjele stanova za mlade bračne parove koji realizuje ovaj grad.

– Nema nijedan segment u gradu Doboju gdje nismo dobili podršku. Da li je to ruralni razvoj ili urbani, kroz rekonstrukcije i magistralnih i regonalnih puteva, ali naravno i auto-puta koji se radi u Doboju – rekao je Jerinić.

On je izrazio uvjerenje da će Doboj imati Dodikovu podršku i u narednom periodu.

– Ova plaketa ide po zasluzi, vi ste je zaslužili, ne samo plaketu, već da budete počasni građanin grada Doboja – istakao je Jerinić.

Prihvati notifikacije