Kultura

ČETVRTA GODINA USPJEŠNE SARADNJE Potpisan novi ugovor o partnerstvu Addiko banke i Banskog dvora u Banjaluci

Potpisivanjem 4. po redu ugovora o partnerstvu Addiko Bank a.d. Banjaluka i JU Banski dvor - Kulturni centar Banjaluka ozvaničen je nastavak ove, sada već tradicionalne, partnerske saradnje.

ČETVRTA GODINA USPJEŠNE SARADNJE Potpisan novi ugovor o partnerstvu Addiko banke i Banskog dvora u Banjaluci
FOTO: ADDIKO BANK

Ugovor o partnerstvu potpisali su Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banjaluka, i Mladen Matović, direktor JU “Banski dvor Kulturni centar”.

– Ovo je četvrta godina našeg uspješnog partnerstva, a Banski dvor KC Banjaluka bio je među prvim institucijama kulture sa kojom smo, pod Addiko brendom, potpisali ugovor o partnerstvu i time pružili podršku u organizaciji svih kvalitetnih događaja koje organizuju. Addiko banka ove godine slavi svoj 4. rođendan, a od prve godine svog poslovanja upravo je u Banskom dvoru prepoznala značajan potencijal za razvoj i promociju kulture i umjetnosti u našem gradu, ali i šire. Naša partnerska saradnja i podrška, na obostrano zadovoljstvo, nastavlja se i u narednom periodu – istakao je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banjaluka.

– U godini u kojoj slavimo 88. rođendan, uprkos brojnim izazovima s kojima smo se svi susreli i okolnostima “nove normalnosti” u kojima smo se našli, osjećamo se puni entuzijazma, elana i želje da našim sugrađanima ponudimo najkvalitetniji program iz oblasti muzičke, likovne i književne djelatnosti. U trenucima kad nam je kultura, čini mi, se potrebnija više nego ikada, želimo da pošaljemo poruku da život ne smije stati i da u ovim teškim vremenima postoji način da, uz dobru organizaciju i poštivanje svih propisanih mjera, zadovoljimo naše kulturne potrebe. Veliko interesovanje za sve naše koncerte, izložbe, književne promocije i festivale, kao i pozitivne reakcije publike, daju nam “vjetar u leđa” i pokazuju da smo na dobrom putu. Sve to ne bi bilo moguće bez naših vjernih partnera, a Addiko banka – Banka partner Banskog dvora, svakako je najznačajniji od njih – istakao je Mladen Matović, direktor Banskog dvora.

Addiko Bank a.d. Banjaluka, u okviru svoje sponzorske i društveno-odgovorne strategije, nastoji podržati najznačajnije institucije i događaje koji za cilj imaju promociju kulture i umjetnosti.

U ovoj godini Banka je Banskom dvoru u Banjaluci, kao i Narodnom pozorištu Republike Srpske, za siguran povratak gledalaca na sadržaje koje organizuju ove institucije donirala zaštitnu opremu i sredstva za dezinfekciju.

A.E.