Zabava

Čola ga grlio, radio sa Šabanom: Žene poludjele za zgodnim di-džejom Mateom, evo kako izgleda (FOTO)

Di-džej Mateo jedan je od najpopularnijih i najtraženijih di-džejeva u regionu i dijaspori.

Dj Mateo
FOTO: FOTO:PRIVATNA ARHIVA

Iako je izbegavao medijsko eksponiranje, na terenu je i te kako poznat široj masi., prenosi Blic.

Međutim, mnogi imaju želju da se upoznaju sa stvarima iz njegovog života, te da vide onu drugu stranu muzičara vam bine i pulta. Njegovi nastupi popunjeni su do posljednjeg mjesta, a da je omiljen kod žena činjenica je da mnoge čekaju kraj kako bi se fotografisale sa njim i objavljivale na društvene mreže.

Dj Mateo
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

S druge strane, Mateo se muzikom bavi od svoje četrnaeste godine i postepeno je gradio svoj muzički pravac. Ne kaje se zbog svojih odluka jer smatra da je svaka donesena u pravo vrijeme.

– Krenulo je korak po korak. Prvo sam nastupao kod svojih prijatelja na privatnim zabavama i njihovim klubovima, a nakon toga se publika zainteresovala jer su osjetili tu moju energiju. Probiješ se jer imaš nekakav svoj stil, prepoznatljiv si i originalan, ne mijenjaš se već želiš da publika prihvati tebe kakav jesi. Ja sam na taj način stvorio svoje ime i kredibilitet u muzičkom svijetu. U masi izvođača u današnje vrijeme teško je istaći se, a potom i opstati. Što se mene tiče, imao sam sreće jer sam vjerovao u sebe i svoj rad. Isplatilo se i svakim danom sam zadovoljniji, korisniji i srećniji – rekao je Mateo, a potom otkrio da je radio sa velikim muzičkim imenima.

– Nastupao sam skoro sa cijelom našom estradom od pokojnog Šabana Šaulića do Nućija i Vojaža. Posebno bih izdvojio gospodina i velikog umjetnika Zdravka Čolića. Jednom prilikom dobio sam poziv od organizatora njegovog koncerta u Americi. Radili smo zajedno u Njujorku pred 3000 ljudi i to je zaista veliko iskustvo i čast da budem dio takvog događaja. Kad sam završio sa nastupom u bekstejdžu mi je prišao Zdravko i pitao me da li sam ja di-džej koji je bio večeras. Pohvalio me je i istakao da sam ga iznenadio, odnosno izbor mojih pjesama i energija koju sam pružio publici. Čak mi je kazao kroz osmijeh: “Pa ti si digao publiku na noge više nego ja” i tu smo se zagrlili – ispričao je poznati di-džej.

Dj Mateo, Buba i Džala
FOTO: FOTO:PRIVATNA ARHIVA

Mateo je za novu pesmu odabrao, ni manje ni više, nego Bubu Korelija i Džalu Brata. Budući da nema svako džep za sarajevski dvojac jer kažu da su preskupi, on je otkrio njegovo iskustvo sa reperima.

Pročitajte još

-Sa njima sam doživio nevjerovatno iskustvo. Naučio sam puno u kratkom vremenu i nadam se da ćemo nastaviti našu zajedničku saradnju. Koliko god da košta njihov rad zaslužuje puno više, a cifre nikada ne iznosim u javnost pa ću se i sada držati toga. Oni su dugo na vrhu muzičke scene i velika mi je čast i ponosan sam s tim da mogu s njima raditi jer su veliki umjetnici – završava šarmantni muzičar.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu