Zabava

"To je nečija emocija" Zdravko Čolić otkrio šta radi sa BRUSHALTERIMA koje dobija od obožavateljki

Velika balkanska zvijezda Zdravko Čolić otkako se pojavio na javnoj sceni je miljenik žena, a kako su nedavno prenijeli mediji na jednom koncertu ga je jedna gospođa iz publike gađala brushalterom.

Zdravko Čolić
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RINGIER

Ja obično taj brushalter dam svom bubnjaru, to se dešava često. Lijep je to događaj. To je nečija emocija i to je lijepo kad eto tako dobijete to u sred nastupa. Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert zbog toga – rekao je pjevač za Blic.

Pročitajte još

Inače, Čola je u braku sa suprugom Aleksandrom već 22 godine. Oni imaju dvije kćerke, a nedavno je otkrio da je njegova supruga doživjela neprijatne situacije od njegovih obožavateljki.

– Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu