Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

CRNADAK O POSEBNOJ SJEDNICI NSRS “SNSD ne misli o srpskom jedinstvu, već o foteljama”

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Potpredsjednik PDP i  poslanik u parlamentu Srpske Igor Crnadak ističe da je iz materijala koji su dostavljeni poslanicima očigledno da je SNSD zakazao posebnu sjednicu NSRS da bi nastavili sa prljavštinama i političkim obračunima sa PDP i SDS.

– Uvodna informacija koju je SNSD pripremio je sramotna, nedostojna Narodne skupštine i dobiće zaslužen odgovor od PDP – rekao je Crnadak. On je isatakao da je iz informacije jasno da SNSD ne samo da nije stalo do jedinstva stranaka iz Srpske, nego da žele lažima i konstrukcijama da još više proizvode sukobe i podjele.

Crnadak je rekao da je glavna crta koja se provlači kroz cijeli materijal za posebnu sjednicu, zapravo, velika kuknjava i jadikovka što SNSD još uvijek nije formirao vlast.

– Očigledno je da posebne sjednice uopšte ne bi ni bilo da je Savjet ministara formiran, što je najtužnija činjenica, jer pokazuje da SNSD nije stalo ni do vraćanja nadležnosti, ni do srpskog jedinstva, nego samo do fotelja u Savjetu ministara – zaključio je Crnadak.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO