Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

CRNI KOMBI PRATIO DJEVOJČICU Spasao je komšija koji ju je uveo u dvorište, stanovništvo U PANICI

Hronika
Autor:

Foto: Miloš Petrović/RAS Srbija

Stanovnici naselja Novo Selo u Nišu jako su uznemireni događajem koji se zbio 4. decembra kada je jedna učenica (10) umakla od ljudi sa kapuljačama koji su, po svemu sudeći, htjeli da joj naude ili kako se naslućuje, kidnapuju. Oni su bili, kako saznaje Blic, u crnom kombiju koji je tih dana viđen u naselju.

Djevojčica je očigledno, kako za Kurir tvrde građani ovog dijela Niša, praćena, a uspjela je da umakne ovim ljudima tako što je naišao biciklom jedan komšija i uveo je u svoje dvorište, a onda pozvao njenu tetku da dođe i otprati je kući.

– Policija je odmah po prijavi da su desetogodišnju djevojčicu pratile osobe u crnom kombiju preduzela sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Odmah nakon prijave 5. decembra obavljen je razgovor sa djevojčicom i njenim ocem kao i sa dvije djevojčice koje su bile sa njom, a u prisustvu njihovih roditelja.

Obavješteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje je odmah tražilo izvještaj što će danas biti i učinjeno – saopštili su iz policije.

Kako nezvanično saznaje ovaj list, djevojčica je u prvom trenutku mislila da crni kombi pripada komšijama koji žive nedaleko od nje, ali je isto tako primjetila da nema potrebe da kombi ide za njom prema njenoj kući, a to je u pravcu sela Lalinac tako da je ubrzala korak i sustigla komšiju koji joj je otvorio kapiju.

Policija je narednih dana bila raspoređena u Novom Selu kako bi “razmrsila” ovu neobičnu prijavu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO