Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ČULI SE UZDASI IZ TOALETA Učesnica rijalitija tvrdi da su Milijana i Požgaj imali seks

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Happy tv

Milijana Bogdanović i Milojko Božić ušli su kao vjerenici u rijaliti “Parovi” a u septembru ove godine trebalo je i da se vjenčaju. Međutim, kako se stvari iz dana u dan mijenjaju, pitanje je da li će se ljubavna veza izemđu 53 godine starijeg Milojka i Milijane uopšte i nastaviti po napuštanju rijalitija s obzirom na to da je jedna od učesnica sada otkrila da je Milijana imala seks sa Požgajem.

Naime, kao što je dobro poznato Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj su se nekoliko puta čak i pred starim Milojkom Božićem poljubili, pa joj je zbog toga vjerenik u jednom trenutku svojoj dragoj i njenom novom partneru rekao da mogu slobodno i da spavaju zajedno u istom krevetu.

Milijana je i javno priznala da joj se Požgaj sviđa, ali niko nije ni slutio da će otići baš toliko daleko, a kako tvrdi Enisa Bajramović, učesnica istog rijalitija, čula je ovaj novopečeni par kako razmjenjuje nježnosti kada je prolazila pored toaleta. Ona kaže da je osim uzdaha čula i lupkanje tijela o tijelo.

Na tu njenu izjavu Milijana je samo kratko rekla:

– Neću stvarno komentarisati ništa u vezi gospodina. Ako on kaže da nije bilo seksa, onda ga nije bilo.

– Vidjela sam da se ovdje ne zna ko koga j*be, da li nju j*be Požgaj ili Milojko. Kako god da okreneš, Milojko je izj*ban do kraja! Milijana pokušava da se izvuče ali džaba joj bilo. Ona se zaljubila u njega, ne zna šta je snašlo – rekla je Enisa.

Aleksandar Požgaj je oženjen, pa ni ne čudi zašto je negirao da je sa Milijanom bio blizak u kupatilu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO