Zabava

ĆUTE O NJIMA KAO ZALIVENI Poznati glumci o svojim prvim brakovima skoro nikada ne pričaju

Neki od naših najuspješnijih glumaca ne govore često o svom privatnom životu, a o svojim prvim brakovima skoro nikada i ne pričaju.

ĆUTE O NJIMA KAO ZALIVENI Poznati glumci o svojim prvim brakovima skoro nikada ne pričaju
FOTO: ZORAN LONČEREVIĆ, ZORAN LONČAREVIĆ, DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Naime, Mima Karadžić u javnosti je poznat kao vječiti neženja, malo je poznato da se 1992. oženio izvjesnom Sunčicom. Prema informacijama koje su dospijele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave Aranđelovdana.

Kum na vjenčanju bio mu je kolega Žarko Laušević. Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti poslije toga ništa nije znalo. Proslavljeni glumac o ovom braku nikada nije govorio.

Žarkov život obilježile su dvije velike ljubavi, brak sa prvom suprugom Majom, sa kojom ima kćerku Asju i sina Dušana, i brak sa sadašnjom suprugom Anitom, sa kojom je dobio kćerku Janu. Drugu suprugu je upoznao na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Zaljubio se u nju, ali je odlučio da sačuva brak. Anita se zatim udala, rodila djevojčicu, ali su se njen i Žarkov život ponovo ukrstili i povezali. O Maji Laušević javnost veoma malo zna.

Pročitajte još

Glumac Voja Brajović je 2002. godine oženio koleginicu Milicu Mihajlović koja je od njega mlađa čak 23 godine, i njihov brak već 15 godina važi za veoma skaladan. Dobili su sina Relju, a Voja iz prethodnog braka sa Ljiljanom ima kćerku Iskru, koja je takođe glumica i sina Vukotu koji se bavi manekenstvom.

Voja i Ljiljana se znaju, što bi se reklo, od malih nogu. Ona je bila djevojčica iz njegovog komšiluka u Valjevu. Ljiljanin otac je bio ljekar, koji je liječio i malog Voju. Kada su se vjenčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici. Glumac i ona su se razveli u srednjim godinama, piše Blic.