Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DA LI JE MEGAN OPET TRUDNA? Oštro oko fanova zapazilo jedan detalj (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Posljednji put kada je objavljena srećna vijest da kraljevska porodica dobija novog člana, Megan Markl i princ Hari bili su na kraljevskoj turneji Australijom, a vojvotkinja je sve vrijeme prikrivala svoj trudnički stomačić širokim haljinama i kaputićima. Mnogi misle da se istorija upravo ponavlja.

Naime, Megan i Hari trenutno sa svojim sinom Arčijem putuju Afrikom na desetodnevnoj turneji, a ponosna mama Megan blista u lepršavim haljinicama kroz koje kao da se nazire – trudnički stomačić?

Foto: Profimedia

Ako se zaista ispostavi da su nagađanja istinita, to će značiti da je Megan ostala trudna neposredno nakon što je rodila Arčija u maju. Takav razvoj događaja ne bi bio previše iznenađujući jer Megan ima već 38 godina.

S obzirom na to, kao i na činjenicu da vojvotkinja i vojvoda od Saseksa žele da imaju dvoje djece, ne bi čudilo da su se odmah bacili na posao i odlučili Arčiju da podari brata ili sestru.

Odjevne kombinacije koje Megan ovih dana nosi, a koje nerijetko ističu njen ispupčeni stomačić, mogle bi da budu prvi znak druge trudnoće slavnog para.

Foto: Profimedia

S druge strane, mnogi govore da su to prazne priče, već se jednostavno radi o kilogramima koje Megan još nije uspjela da skine nakon prve trudnoće. Kako god bilo, istina će se brzo otkriti jer ovakve stvari ne mogu baš dugo da se skrivaju.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO