Digitalna Srpska

"Da li ste svi podjetinjili?" Taster za preskakanje predigre prevario Netfliks fanove

Netfliks fanovi su nedavno bili prevareni konceptom tastera "preskočite predigru" na striming platformi, nakon što je jedan kreator objavio skrinšot koji sadrži ovu opciju.

Nerfliks
FOTO: JOHN G. MABANGLO/EPA

Viralna objava je nedavno izazvala pravu pometnju na internetu, nakon što je kreator sadržaja Soren Ajverson na X platformi podijelio obrađenu fotografiju Netfliks stranice.

Ispod serije Bridgerton, Ajverson je dodao taster na kojem piše “Preskočite predigru”.

Bukvalno. Učinite porodično filmsko veče manje neprijatnim tako što ćete izbrisati nestašne scene iz ove emisije.

Pročitajte još

On je gledaocim ponudio i imaginarnu opciju da kliknu “ne, u redu je” ili “da, molim te”, a mnogi korisnici X-a su povjerovali da se radi o opciji koja zaista postoji.

Jedan bijesni Netfliks fan je odbrusio: “Da li ste svi podjetinjili?”, dok su se drugi pitali da li se radi o pravoj funkciji.

Pojedinci su funkciju nazvali toliko neophodnom, dok su drugi istakli da im je ta opcija pootrebna tokom letova, a mnogi su priznali da bi je koristili sa svojim roditeljima.

Dobar broj ljudi je shvatio da se radi o lažnoj fotografiji i označili su taj potez kao “nevjerovatnu ideju”, a neki su istakli da je opcija definitivno potrebna jer neke od tih “vrelih” scena ne dodaju ništa zapletu.

– Zbog toga insistiram na verziji koja preskače svu predigru, prelazi na konkretan seks i izostavlja svaki zaplet – komentar je jednog korisnika, prenosi B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu