Zabava

“Da li su toliko nesrećni svojim životima” Supruga Ljube Perućice bijesna zbog komentara na njen račun

Supruga pjevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus porodila nedavno i na svijet je donijela sina kojem su dali ime Aleksej.

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Katarina je nakon porođaja naišla i na brojne uvrede na društvenim mrežama, koje je javno je objavila, a tim povodom se sada i oglasila.

– Uvijek su žene te koje mi šalju poruke, muškarci se ne bave takvim stvarima. Najviše sam se iznervirala zbog toga što im pada na pamet da komentarišu takve stvari. Vjerovatno imaju previše slobodnog vremena, pa se bave tuđim životima – počela je Katarina, pa stavila tačku na sve pitanja o tome da li doji dijete ili ne, iako je to samo njena lična stvar.

Dojim i dojiću sve dok budem imala mlijeka. Možda to bude mjesec, dva, a možda i dvije godine. Ja bih naravno voljela što duže – istakla je.

Katarina je prokomentarisala i ženu koja je vidjela da je kupila grijač za mlijeko:

Pročitajte još

– Ne vidim problem što sam kupila grijač, jer to samo olakšava u bržem zagrijavanju mlijeka i nema veze sa tim da li dojim ili ne – rekla je Katarina, piše Telegraf.

Podsjetimo, nju su napali zbog toga što navodno ne doji tek rođenu bebu, a ona je riješila da im odgovori.

– Debiluša koja ne doji. Užas. Moderna silikonuša – napisala je jedna korisnica Instagrama.

– Već par puta sam dobila ovakve komentare, pa se pitam odakle ovakve gluposti ljudima? Da li je to čista zloba ili su toliko nesrećni svojim bijednim životima, pa samo traže način da se osjete malo bolje? – odgovorila je Katarina.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije