Svijet

DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMIJEŠNO Mladenci zaboravili prvi poljubac, a OVO NISU

Fotografije sa vjenčanja uglavnom nude uvid u emotivne trenutke mladenca i zvanica, a često ih gledamo na društvenim mrežama – ponekad se čini kao da se ljudi utrkuju ko će imati originalniju zabavu, ali i mladenački stajling.

DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMIJEŠNO Mladenci zaboravili prvi poljubac, a OVO NISU
FOTO: FACEBOOK

Ali, jedna grupa na Fejsbuku se specijalizovala za zapravo zaista originalne, preciznije bizarne fotografije sa svadbenih proslava. Oni gotovo svakodnevno izbacuju čudne slike sa vjenčanja širom svijeta, a nedavno je na istoj osvanula jedna koja možda najbolje svjedoči o tome koliko je daleko otišla savremena tehnologija.

Da li je fotografija napravljena zaista spontano ili je trenutak “izrežiran” ne znamo, ali je na njoj prikazan novopečeni bračni par koji trenutak nakon što su razmijenili zavjete kuca nešto na svojim mobilnim telefonima.

Dakle, umjesto strasnog poljupca i zagrljaja oni su pohrlili ka telefonima, iz razloga samo njima poznatim.

Bilo kako bilo, članovi grupe u kojoj je fotografija podijeljena bili su zgroženi, a takvi su bili i njihovi komentari.

Ako je to indikator kako će izgledati njihov brak, očekujem da će uskoro ponovo ažurirati svoje bračne statuse”, “Do ovog smo došli? Odustajem od društva”, “Ovo nije ni slatko ni neobično, nego smešno”, glasili su neki od komentara ogorčenih korisnika.

S druge strane bilo je i onih koji su smatrali da je ovo sve dobra šala i parodija mladenaca na situaciju u društvu, a pravo stanje stvari znaju samo oni koji su svadbi i prisustvovali.

Šta vi kažete na ovaj potez mlade i mladoženje?

(Žena Blic)