Politika

"Da ovaj veliki praznik proslavimo u zdravlju i radosti" Borenović uputio čestitke sveštenstvu, rukovodstvu i građanima Banjaluke povodom krsne slave - Spasovdana

Povodom Vaznesenja Gospodnjeg – Spasovdana, krsne slave Grada Banjaluka i Sabornog hrama Hrista Spasitelja, sveštenstvu Sabornog hrama, našim sugrađanima, gradonačelniku Drašku Stanivukoviću i rukovodstvu Grada upućujem najiskrenije čestitke, sa željom da ovaj veliki praznik proslavimo u zdravlju i radosti.

branislav borenović na obilježavanju spasovdana
FOTO: PDP

Rekao je ovo Branislav Borenović, predsjednik PDP, nakon što je danas prisustvovao obilježavanju slave grada.

Pročitajte još

Uvjeren sam da će Banjaluka u danima i godinama pred nama bilježiti napredak na svim poljima, kao i tokom prethodnih nekoliko godina. Banjaluka kao politički, administrativni, kulturni, finansijski i obrazovni centar Republike Srpske je grad koji je otvoren za sve dobronamjerne ljude i kuća svim svojim stanovnicima, na šta trebamo biti ponosni – poručio je Borenović.

Dodaje da i ovaj veliki praznik treba da nam bude vodilja za stvaranje što boljih uslova za kvalitetan život Banjalučana, u interesu svih građana najvećeg grada Srpske.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu