Zabava

"DA POBIJEDIM PA DA IDEM KUĆI" Marija Šerifović napušta "Zvezde Granda"

Pop zvijezda Marija Šerifović poručila je da je njeno učešće u pet sezona popularnog šou-programa dovoljno i da je vrijeme da se odmori, iako Saši Popoviću to teško pada.

"DA POBIJEDIM PA DA IDEM KUĆI" Marija Šerifović napušta "Zvezde Granda"
FOTO: V. ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Marija je najprije priznala da joj snimanja emisije “Zvezde Granda” teško padaju.

Najnaporniji dio mog posla mi je davanje intervjua, ali jasno mi je da jedni bez drugih ne možemo. Što se koncerata tiče, to je najljepši dio mog posla, taj trenutak kada izađem na scenu da pjevam. To je ono što čini mene i moj život kompletnim. Stvaralački rad u studiju me takođe raduje, nekada naprosto jedva čekam da nešto bude gotovo i da izađe. Možda mi “Zvezde Granda” padaju najteže – priznala je ona za Blic, a na pitanje da li ima snage za još jednu sezonu ovog televizijskog projekta, rekla je:

– Ne, nemam već ni za ovu, što mislim i da se vidi.

Marija je zadovoljna kandidatima koji učestvuju u ovoj sezoni “Zvezda Granda”. Pjevačica vjeruje da će i ovog puta takmičar kojem je ona mentor pobijediti, a onda će da se povuče iz ove priče.

– Dobrih kandidata ima. U ovoj sezoni imam više kandidata nego u prethodnoj. Već sam počela da radim sa njima, ima dobre i kvalitetne djece, i dokle god ja imam snage da nekoga nešto naučim i podučim, ja ću uvijek biti tu za njih. Međutim, sada zvanično mislim da je vrijeme da ne budem više u tom žiriju, jer sam kao neki dežurni dispanzer, već pet godina sedim tamo. Mislim da je nekada dosta, ili neka pauza, nemam pojma. “Zvezde Granda” će vjerovatno trajati zauvijek, kao bitka na Neretvi, ali vrijeme je da se malo odmorim od njih i publika od mene. Ljudi to znaju i Popović to zna, međutim, teška srca sve to prihvata. Pravi se i gluv i lud… Da pobijedim i ove sezone i da idem kući – izjavila je Marija.