Politika

"DA VASKRS PROVEDETE U MIRU, ZDRAVLJU I SREĆI" Izetbegović uputio najiskrenije čestitke povodom praznika

Predsjedavajući oba doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto i Bakir Izetbegović svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitali su Vaskrs, sa željom da najveći hrišćanski praznik provedu u miru, zdravlju i sreći.

"DA VASKRS PROVEDETE U MIRU, ZDRAVLJU I SREĆI" Izetbegović uputio najiskrenije čestitke povodom praznika
FOTO: DEJAN BOZIĆ/RAS SRBIJA

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti povodom velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa upućujem najiskrenije čestitke sa željom da praznik Hristvog vaskrsnuća provedu u atmosferi zajedništva, mira i svekolike radosti – navedeno je u čestitki Borjane Krišto.

Izetbegović je Njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu i svim pravoslavcima u BiH poželio da Vaskrs provedu u dobrom zdravlju, sreći i zadovoljstvu, dijeleći radost praznika sa svojim najbližima, prijateljima i komšijama, u duhu istinskog uvažavanja i međusobnog poštovanja.

U ime Vlade Federacije BiH i svoje lično ime, Vaskrs je čestitao i Federalni premijer Fadil Novalić, poželjevši da najveći hrišćanski praznik dočekaju u radosti i miru, u krugu svojih najdražih, s prijateljima i komšijama.

Uz želju da predstojeće praznike provedu u miru, zdravlju i sreći, nadahnuti univerzalnim porukama Vaskrsa, čestitku je uputio i zamjenik ministra komunikacija i transporta u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Saša Dalipagić.