Zabava

"DAJ DA ZAOKRUŽIMO NA 3.000 EVRA" Kako Tijana Ajfon ugovara poslove za nju i drugaricu (FOTO)

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine sa tri drugarice dok su ilegalno pokušavale da pređu granicu, saznaje “Blic”. Tijana je uhapšena zbog podvođenja i prostitucije, a Blic je došao u posjed njene prepiske i načina na koji dogovara poslove za sebe i svoje djevojke.

"DAJ DA ZAOKRUŽIMO NA 3.000 EVRA" Kako Tijana Ajfon ugovara poslove za nju i drugaricu (FOTO)
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

U prepisci Tijana Ajfon čovjeku kojem nudi usluge jasno govori da može da “zaokruži cifru” i na koji način se vrši plaćanje.

Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile se, uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 evra po danu. Znači 2.800 evra, ako ti je merak može i 3.000 evra da zaokružiš. Pola pošalji, pola na ruke kada dođemo – napisala je Tijana Ajfon u poruci.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije.

U objektu je bilo 26 muškaraca i devet djevojaka.

– U pretresima je oduzet kokain, oružje i 10.000 evra (20.000 KM) – potvrđeno je u policiji.

Inače, sa Tijanom Ajfon su bile tri drugarice: S.P. ima 32 godine i dolazi iz Beograda, J.D. ima 27 godina i nastanjena je u Mladenovcu (opština Beograd), te Sofija Gačić koja ima 27 godina i nastanjena je u Beogradu.