Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DAJ MI HRANU I SREĆNA SAM ŽENA” Luna otkrila detalje života sa Markom

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Luna Đogani je otkrila da uživa u omiljenom dobu godine, a osvrnula se i na odnose u porodici nakon razvoda Anabele i Andreja, kao i na njenu vezu sa Markom.

Luna je priznala da se njena majka odlično slaže sa Andrejom Atijasom, od kog se nedavno razvela.

– Ljubav koja vlada kod nas je bitna, iako nisu uspjeli kao par, ne znači da ne mogu da budu prijatelji. Blankica je najsrećnija kada su svi zajedno, ali sam ja najviše uživala. Volim da kitim jelku, mogla bih to da radim po cijeli dan. Meni je ovo doba omiljeno – rekla je ona i dodala:

Foto: G. Srdanov/RAS Srbija

– Ja sam pozitivno luda, takav će mi biti stajling i za Novu godinu. Da mi je neko rekao prošle godine, ne bih mu vjerovala da će biti ovako. Postala sam vrijedna i aktivna i najviše sam se posvetila poslu, ali uživam u svemu tome.

Potom se uključio Lunin dečko Marko Miljković koji je otkrio kako Luna nije vična u kuhinji, pa objasnio oko čega se svađaju.

– Malo nam se stavovi ne slažu, ali vremenom to izgladimo. Ne sjećam se oko čega smo se posljednji put svađali – izjavio je Marko.

Luna je otkrila i kako je na posebnom režimu ishrane, kao i da je najviše obraduje kad joj upravo izabranik pripremi hranu.

– Bila sam 7 nedjelja na režimu ishrane, jela sam najviše ribu. Imala sam problema sa krvnom slikom. Marko je izvanredan u kuhinji, najslađe mi je kada se vratim sa nastupa i sačeka me. Kako da me primiriš? Daj mi hranu i ja sam srećna žena – priznala je Đoganijeva u “Premijeri – Vikend Specijal” koju više ne dotiču kritike koleginica:

– Poštujem svačije mišljenje, svako ima pravo na stav. Nisam osoba koja voli da pljuje po tuđem radu, svako ima pravo da se bori za sebe. Ne volim da osporavam tuđi uspjeh. Ja sam navikla na tuđe kritike i pohvale i dok sam sigurna u sebe, nije bitno šta drugi kažu. Najviše radim na sigurnosti, kada uzmem mikrofon. Na to sam fokusirana na časovima pjevanja.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO