Politika

"Dajemo otvorenu podršku Vučiću na beogradskim izborima" Đajić pozvao sve da glasaju za imena sa liste predsjednika Srbije

Povodom dobre saradnje i podrške Srbije i Republike Srpske, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka, Vlado Đajić, organizovaće koncert krajiške muzike u Busijama pored Beograda 26. maja, gdje će predstaviti pjesme iz Krajine i Republike Srpske.

"Dajemo otvorenu podršku Vučiću na beogradskim izborima" Đajić pozvao sve da glasaju za imena sa liste predsjednika Srbije
FOTO: SNSD BANJA LUKA - СНСД БАЊА ЛУКА/FACEBOOK/SCREENSHOT

Nastupiće preko 40 krajiških grupa, a među gostima biće Baja Mala Knindža, kao i Goci bend. Ovo je prvi put da se ovakva manifestacija dešava u blizini Beograda – rekao je Đajić.

Istakao je da su akcija i koncert od višestrukog značaja.

Pročitajte još

– Prvenstveno da svi potomci i ljudi koji su sa ovih krajeva, a žive u Srbiji, ne zaborave pjesmu koju su pjevali njihovi preci i da im vratimo malo sjećanja – rekao je Đajić.

Prema njegovim riječima, istovremeno žele da promovišu mnoge izvođeče, a za koje malo ko zna, piše Prva.

Pored svega, cilj nam je i da se zahvalimo Srbiji i svim njenim građanima, koji su primili naše pretke. Istovremeno, dajemo podršku predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, a i našem predsjedniku, Miloradu Dodiku, zbog saradnje ove dvije države – istakao je Đajić i naglasio da je njihova podrška Vučiću i njegovoj listi na predstojećim izborima otvorena i pozivaju sve da glasaju za imena sa te liste.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu