Zabava

Dalilina drugarica otkrila šokantne detalje “Još nije raščistila sa Carem, samo se pravi da je zaljubljena”

Sada već bivša zadrugarka Dalila Dragojević, iako vrijeme provodi van rijalitija, ne prestaje da intrigira javnost.

Dalilina drugarica otkrila šokantne detalje “Još nije raščistila sa Carem, samo se pravi da je zaljubljena”
FOTO: DALILA DRAGOJEVIC93/YOUTUBE/SCREENSHOT

Svojim svakodnevnim objavama na društvenim mrežama privlači pažnju, a svi se pitaju šta dovodi do toga da se oko nje stalno nižu kontroverze.

Dalilina drugarica, koja želi da ostane anonimna, priznaje da je najveći problem što ona u svojoj glavi i dalje nije raščistila odnos sa Filipom Carem.

Pročitajte još

– Dalila je raskinula sa Filipom, ali i dalje ne može da se pomiri sa tim. On joj je bio veliki oslonac u rijalitiju. Iako su imali više loših faza tokom svog odnosa, nego dobrih, shvatila je da ne može bez njega. Sve vrijeme mu tjera inat, a to neće izaći na dobro. Filip joj je nekoliko puta nakon raskida slao poruke, ali Dalila nije željela da ulazi u dublju konverzaciju kako ponovo ne bi bila povrijeđena – priča Dalilina drugarica za Super TV i napominje kako se Dragojevićeva sve vrijeme u javnosti pravi da se zaljubila u novog dečka.

– Nije istina da Dalila ima momka, to je neka ljetna avantura. Sve vrijeme u javnosti pokušava da dokaže kako je srećna u ljubavi, ali to nije tako. U isto vrijeme tjera inat i Filipu, ali i bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću. Želi da njih dvojica pate za njom, tako što će u medijima vidjeti da ona ima momka i da je srećna. Nažalost u svemu tome ona se izgubila i samu sebe zavarava. To joj ne treba nikako. Utjehu traži na moru. Marijana Zonjić joj sve vrijeme pravi društvo, jer Dalila smatra da joj je ona dobar prijatelj. Tokom odmora im prilazne razni momci. Troši novac, kupuje sebi skupe stvari kako bi svi pomislili da ih dobija od momka. Sve su to prolazne faze i medijska pompa koja njoj trenutno prija – zaključuje Dalilina drugarica za Super TV.

Dalilina drugarica napominje kako bivša rijaliti učesnica želi da postane voditeljka na televiziji Pink.

– Još kad je ulazila u rijaliti, Dalila je sa produkcijom pričala da joj je neostvarena želja da bude voditeljka na Pinku. Samim tim sada na sve načine pokušava da postane voditeljka “Zadruge”, možda kao neke dopuna Dušici. Ona smatra da ima dobre kvalitete za voditeljku i da nju narod voli. Ubijeđena je da će televiziji dodatno skočiti rejting, ako je zaposle. Još uvijek nije sigurno šta će se dogoditi, ali postoji mogućnost da ako ne postane voditeljka “Zadruge“, ponovo od septembra uđe u rijaliti, jer je zavisna od medijske pompe koja je prati, kaže ova djevojka.

Prihvati notifikacije