Hronika

"Danas nam je najteži dan" Sestra djevojčice ubijene u "Ribnikaru" pročitala pismo na obilježavanju njenog "NEBESKOG" ROĐENDANA

Na Novom bežanijskom groblju u Beogradu danas je obilježen petnaesti rođendan Adriane Dukić, učenice OŠ "Vladislav Ribnikar", ubijene u masakru 3. maja.

protest Ribnikar
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RINGIER

U prisustvu porodice, drugara iz razreda Adriane, njene sestre i brata, nastavnika, roditelja ubijenih drugara, sestara ubijenog čuvara Dragana, prijatelja iz Francuske i Srbije, služen je pomen.

“Danas je najteži dan za nas”

Mlađa sestra Marina pročitala je poruku porodice:

– Anči naša, kada si se rodila, našoj sreći nije bilo kraja. Čuvali smo te i pazili kao zjenicu oka. Danas bi trebalo da bude tvoj 15-ti rođendan i tvoja baka je kao i i svake godine napravila tortu, ali srećo naša, tebe nema da ugasiš tvojih 15 svjećica, ali vjerujemo da ćeš tamo negdje slaviti sa tvojim drugarima. Nama, tvojoj porodici, danas je najteži dan. Život bez tebe je tužan i težak. Volimo te, živjećeš sa nama dok smo mi živi. Tvoja baka i tvoj deka. Neka te anđeli čuvaju ljepoto naša.

Pročitajte još

Mama Biljana zahvalila je svima na zajedničkom obilježavanju ”nebeskog rođendana” i na prilozima umjesto cvijeća, za izradu freske u crkvi Sv. Sava u Parizu, saopštio je Veran Matić, glavni i odgovorni urednik portala ”javniservis.net”, koji je u stalnom kontaktu sa porodicama ubijene i povrijeđene djece u masakru koji je počinio dječak ubica 3. maja 2023. u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije