Hronika

Danas sahrana Vladana koji je stradao u Crnoj Gori: Nestao Beograđanin, pa pronađen nakon tri dana u provaliji

Sahrana Vladana Stankovića (48) biće održana danas na groblju u Sremčici. Vladan je nestao 24. jula kod Ulcinja, a pronađen je nakon tri dana u automobilu koji je sletio u provaliju.

Muškarac iz Srbije nestao u Crnoj Gori
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Sahrana će se obaviti u subotu, 29. jula, sa početkom opijela u 16 sati iz kapele na groblju u Sremčici – objavila je ožalošćena porodica.

Brojni prijatelji i rođaci se opraštaju u čituljama od stradalog Vladana.

– Bato, zar je moralo ovako? – piše u drugoj čitulji, koju je Stankoviću posvetio njegov brat.

Pročitajte još

Tri dana potrage za Vladanom

Podsjetimo, Vladan je nestao u ponedeljak 24. jula, dok je bio sa suprugom i djecom na ljetovanju u Ulcinju.

On je rekao da ide da zamjeni ulje na automobilu, kao i da se brzo vraća. Od tada se porodica više nije čula sa njim. Nestanak je prijavljen crnogorskoj policiji i za Vladanom se tragalo tri dana, prenosi Blic.

– Imao je jake bolove u stomaku (imao je pankreatitis krajem prošle godine). Ponovo je počeo da ga muči stomak, mislili smo da se odvezemo do prve bolnice u Srbiji, kad krenemo kući – ispričala je ranije njegova supruga.

Vladan ima dvoje male djece, blizance od 12 godina. Kako je ispričala supruga, Vladanov telefon je bio lociran posljednji put u mjestu Valdanos, u blizini Ulcinja.

On je pronađen 27. jula upravo u blizini tog mjesta.

A kako se sumnja, njemu je pozlilo tokom vožnje.

– Vladanu je vjerovatno pozlilo u ponedeljak kad je autom krenuo iz Utjehe ka Ulcinju, pa je sletio s puta i survao se u provaliju. Poslije tri dana potrage pronašao ga je moj brat, pomoću konopaca se spustio na dno klisure da bi došao do Vladana… Sad čekam obdukciju da saznam šta se zaista desilo mom mužu – rekla je potresena žena.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije