Zabava

"DAR NOVOG ŽIVOTA JE NAJLJEPŠA STVAR" Miodrag Radonjić prvi put o očinstvu, najvažnijoj ulozi u životu

Glumac Miodrag Radonjić i njegova izabranica glumica Milica Mikić za mjesec dana postaće roditelji. U njihovom porodičnom domu uveliko traju pripreme za dolazak budućeg nasljednika i najljepšeg novogodišnjeg poklona u njihovim životima.

"DAR NOVOG ŽIVOTA JE NAJLJEPŠA STVAR" Miodrag Radonjić prvi put o očinstvu, najvažnijoj ulozi u životu
FOTO: RAS SRBIJA

Trenutno kupuju sve potrebne stvari i opremaju sobu za bebu. Ne žele ništa da prepuste slučaju, a pogovo da čekaju posljednji momenat jer niko ne može da zna šta će se dešavati u narednim nedjeljama, te se trude da maksimalno budu spremni za dolazak bebe. Veoma su srećni zbog proširenja porodice i trude se da njihova glavna preokupacija bude sve oko priprema udobnog kutka za bebu – otkriva naš izvor blizak paru.

Povodom saznanja ekipa Blica kontaktirala je Miodraga, koji do sada nije pričao o proširenju porodice, pa nije ovog puta bio preterano rječit. Kako kaže, zbog glavne životne uloge koja mu slijedi posebno je ushićen, ali ne želi mnogo privatan život da iznosi u javnost.

– Dar novog života je najvažnija i najljepša stvar koju čovjek može imati, hvala svima na lijepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lijepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voljeli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komentarisati – izjavio je glumac ovim povodom za Blic, vidno radostan.

Inače, glumac koji se proslavio ulogom u filmu “Južni vetar” u jednom intervjuu pričao je o sličnosti i razlikama između sebe i Baće. Tom prilikom je ispričao da sa Milicom planira brak, a posebno ga raduje da što prije postane otac. Želja mu se očigledno ispunila.

– U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu s djevojkom, često mijenjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovjek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da vjeruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba – rekao je i istakao da je njegova Milica baš takva, a potom objasnio da su vjenčanje morali da otkažu zbog pandemije korone.