Zabava

DARA KUPUJE JAHTU Zavrtiće vam se u glavi od BASNOSLOVNE cifre

Pjevačica Dara Bubamara riješila je da “odriješi” kesu i za jahtu koju je mjerkala izdvoji basnoslovnu cifru.

DARA KUPUJE JAHTU Zavrtiće vam se u glavi od BASNOSLOVNE cifre
FOTO: D.BRIZA / RAS SRBIJA

Pjevačica je bila u Budvi, gdje je imala nastup, a slobodno popodne je iskoristila da se raspita kod koga može da pazari luksuzno plovilo kako bi leti mogla da uživa i sunča se sa svojim prijateljima.

Dara obožava jahte i mašta da ima svoju. Rješila je ove godine da pored stanova koje je kupila, sebe počasti i jahtom. Ona nije preko noći te pare zaradila, nego je i te kako štedjela da može da uloži u nešto. Povezala se preko prijatelja sa jednim ruskim tajkunom koji ima u svom vlasništvu nekoliko jahti na prodaju – kaže izvor za “Star” i dodaje:

Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram

– Njoj se dopala jedna koja košta 300.000 evra i jeste joj to u jednom momentu bilo mnogo, jer su i dodatni troškovi za jahte pretjerano skupi, ali kada je sjela da pregovara, čovjek joj je rekao da postoji varijanta plaćanja na rate, tako da je prelomila i odlučila da se otvori. Jahta je sada usidrena u Crnoj Gori, a Dara za deset dana ide da se konačno dogovori i tada će zvanično odlučiti da li je kupuje, mada mi se čini da je već donijela odluku. Posebno se raduje njen sin koji jedva čeka da ga mama provoza na moru – priča izvor.

Dara nije htjela da duži na ovu temu, pa je kratko u svom fazonu rekla:

– I Dara ima dušu.

(Blic)