Zabava

Darko Lazić se raduje prinovi "Katarina je slučajno saznala da je trudna" (FOTO)

Pjevač Darko Lazić i njegova djevojka Katarina uskoro će dobiti bebu, a kako je početak trudnoće u pitanju, oni ne žele mnogo da otkrivaju.

Darko Lazić se raduje prinovi  "Katarina je slučajno saznala da je trudna" (FOTO)
FOTO: RINGIER

Darko Lazić sa izabranicom ovih dana obavlja sve neophodne preglede na jednoj privatnoj klinici da bi se uvjerili da se plod razvija kako treba, a radosne vijesti prvo su podijelili samo sa najbližima kod kuće.

Naime, bliski Darkovi prijatelji kažu da su za trudnoću saznali slučajno, kao i da bi folker volio da dobije još jednog sina, što je i on potvrdio.

Pročitajte još

– Darko i Katarina su na pregledu slučajno saznali da je ona u drugom stanju jer se poslije treninga u teretani već nedelju dana žalila na mučnine. Otišli su preventivno kad se javio nagon za povraćanjem. Na kraju se ispostavilo da je u drugom stanju oko mjesec dana. Tad im je bilo jasno što više ne može da trenira kao ranije, a ide i do pet puta nedeljno na treninge. Kaću i Darka trenira isti trener, tako da sad pravi trening po kom će moći da održava liniju, ali bez forsiranja – kaže izvor blizak pjevaču.

Pripadnici sedme sile su stupili u kontakt sa Lazićem, koji je rekao da će uskoro da otkrije šta se dešava sa trudnoćom, ali da, zasad, ne želi da govori previše jer Katarina ne bi da bude u žiži javnosti.

FOTO: J.ILIĆ / RINGIER
FOTO: J.ILIĆ / RINGIER

– Kaća nije tip djevojke kojoj prija popularnost. Ona nije iz tog svijeta, poznajemo se više od 10 godina i ima svoj posao. Ne zanimaju je slava i napisi u novinama – rekao je on prvo.

– Volio bih da dobijem još jednog ku*onju – dodao je nekadašnji pobjednik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije