Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Davor Dragičević pregledan u UKC RS: Žalio se na bolove, NISU UTVRĐENE svježe traumatske promjene

Društvo
Autor:

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

U nalazu Klinike za radiologiju Univerzitetskog kliničkog centra RS gdje je pregledan Davor Dragičević, a koji je u posjedu Srpskainfo, stoji da tokom pregleda ramena, podlaktice, šake, lakta, kukova i koljena nisu uočene “svježe traumatske promjene”.

Iz Službe Hitne medicinske pomoći za Srpskainfo su rekli da je ekipa izašla na poziv policije iz Policijske stanice Centar u 8.50 časova, radi pregleda Davora Dragičevića.

– Specijalista urgentne medicine je pregledao pacijenta koji se žalio na zdravstvene tegobe i bolove u predjelu ruku i nogu, te je pacijent radi dalje dijagnostike transportovan sanitetskim vozilomna UKC RS – rekli su u Hitnoj pomoći.

Iz UKC RS je saopšteno je da je u 9.40 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u Urgentni centar u pratnji policijskih službenika PU Banjaluka dovezen pacijent D. D.

– Pacijent se žalio na bolove u desnoj ruci i desnoj nozi, nakon čega je pregledan, te je upućen na radiološku dijagnostiku. Rentgen dijagnostika desnog ramena, kompletne desne ruke, desnog kuka i desnog koljena ne pokazuje znakove svježih traumatskih promjena, odnosno rtg nalaz je uredan. Stoga, pacijent nije hospitalizovan – saopšteno je iz UKC RS.

Podsjećanja radi, nakon privođenja Dragičevića uhapšena je i njegova bivša supruga i majka Davida Dragičevića Suzana Radanović te još nekoliko osoba, a među njima je i bivši poslanik u NSRS Adam Šukalo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO