Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DEBEO KRIVIČNI DOSIJE Izašao iz zatvora nakon kazne za pljačku, pa SILOVAO STUDENTKINJE

Svijet
Autor:

Foto: Shutterstock

Državljanin Maroka (38), koji je krajem septembra izašao iz zatvora nakon dvogodišnje kazne zbog pljačke, uhapšen je zbog sumnje da je silovao dvije studentkinje u Ljubljani.

Prema pisanju lista Dnevnik, on je pred sudiju izveden krajem oktobra, i zadržan je u pritvoru, prenosi STA. Kako je saopštila ljubljanska policija, prvi zločin počinio je u studentskom domu, a drugi 10 dana kasnije u centru grada.

Kako se navodi, prvu studentkinju je prisilio na polni čin u njenoj sobi, nakon što su oboje pili, a ona ga zamolila da ode jer želi da spava, dok je drugu silovao u alternativnom kulturnom centru Metelkova u centru Ljubljane, uz prisilu nožem.

Uhapšen je na osnovu opisa u drugoj polovini oktobra, a prepoznale su ga obe žrtve stare 22 i 23 godine. Kako se navodi, Marokanac već ima krivični dosije, jer je u junu 2016. godine organizovao pljačku, a i prije toga je dobio tri mjeseca takođe za pljačku.

Prema nezvaničnim informacijama lista, on je prije nekoliko godina tražio međunarodnu zaštitu u Sloveniji, koja je odbijena, a nakon što odsluži kaznu za silovanje mogao bi da bude protjeran iz zemlje.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO