Hronika

"Dejan je bio divan čovjek" Komšije šokirane, muškarac nakon svađe sa sinom pao i ostao MRTAV NA MJESTU, ovo su detalji nesreće (FOTO)

Dejan je bio divan čovjek. Uvijek spreman da pomogne. Normalna porodica. Nije mi jasno oko čega su mogli toliko da se posvađaju. Izgledalo je da se lijepo slažu, kažu šokirane komšije porodice u kojoj su se sinoć oko 22.30 u Obrenovcu posvađali otac i sin, nakon čega se, kako se sumnja, otac sapleo o lanac kojim je bio vezan pas i glavom udario o ivičnjak.

kapija
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Nesrećni muškarac stradao je na mjestu.

Prema riječima komšija, porodica je bila sasvim normalna, a tinejdžer (17) koji se posvađao sa ocem je najstarije dijete.

– Oni su normalna porodica, nikada nije bilo problema sa njima. Nikada nismo čuli neku dreku, niti svađanje. Imaju još jednog sina i kćerku, a taj sin sa kojim se posvađao ima 17 godina i on im je najstarije dijete – pričaju šokirane komšije.

dvorište
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Pročitajte još

Prema njihovim riječima, nastradali Dejan radi u nekoj firmi, kao varilac, piše Blic.

– Oni su jedino problema imali sa Dejanovim ocem, on je dementan pa je stalno izlazio.. Ali stvarno normalna porodica, velika tragedija. Nije mi jasno oko čega su mogli toliko da se posvađaju, izgledalo je kao da se lijepo slažu – dodaje komšija.

Podsjetimo, sin i supruga nastradalog Dejana ispričali su kako je došlo do svađe u njihovoj porodičnoj kući, nakon čega se Dejan sapleo o lanac kojim je bio vezan njihov pas, pao preko životinje i udario glavom o ivičnjak.

Nastradao je na mjestu.

Još se radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ove tragedije.

Tijelo je prenijeto na obdukciju gdje će biti utvrđen uzrok smrti.

Tužilaštvo je naložilo da im se dostavi izvještaj.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije