Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DEJANOVA SUDBINA MNOGE GANULA Izgradnja kuće za Zoriće počinje sljedeće sedmice

Društvo
Autor:

Foto: BN TV/screenshot

Da humanost ne poznaje granice govori i priča o dječaku Dejanu Zoriću iz sela Donjih Agića nadomak Novog Grada koji svakodnevno pješači četiri kilometra do škole i pri tome je odličan sportista.

Nakon što je objavljena priča o teškom životu njegove porodice u trošnoj kući bez osnovnih uslova za normalan život, brojni donatori javili su se i uplatili sredstva za gradnju novog doma Zorića čija gradnja započinje već iduće sedmice.

Ilija Begić, rodom iz Dervente, koji živi u Varaždinu i radi u Njemačkoj uručio je Zorićima donaciju od pet hiljada KM prikupljenih od svojih radnih kolega i prijatelja koje je pogodila priča o jedanaestogodišnjem dječaku Dejanu koji živi sa bakom, djedom i ocem u trošnoj kući kojoj prijeti urušavanje, prenosi BN.

Foto: BN TV/screenshot

Nakon dugo vremena osmijeh na licu dječaka Dejana koga je majka ostavila kad mu je bilo 7 godina ponovo se ukazao. Napokon će dobiti svoju sobu u kojoj će u miru pisati svoje domaće zadatke.

Humani ljudi iz cijelog regiona podržali su inicijativu koja je za cilj imala bezbrižno djetinjstvo i novi dom Zorića čija gradnja započinje početkom naredne sedmice.

Računi za pomoć Zorićima i dalje su otvoreni:

Tekući račun kod Sberbank: 567-363-5900-5252-25

Devizni račun kod NLB banke, Banjaluka:

IBAN : BA395620078155687887 Stana (Đuro ) Zorić

SWIFT BIC : RAZBBA22

Svi koji žele pomoći Zorićima mogu to učiniti i pozivom na broj +38766/129-329 (Mladen Karan)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO