Hronika

DETALJI BRUTALNE TUČE NA ZLATIBORU Sukob započet u kafiću se umalo završio kobno

Masovna tuča koja se sinoć dogodila na Zlatiboru, a u kojoj su povrijeđena dva mladića, odigrala se ispred jednog ugostiteljskog lokala.

DETALJI BRUTALNE TUČE NA ZLATIBORU Sukob započet u kafiću se umalo završio kobno
FOTO: SHUTTERSTOCK

Primljena su dva mladića, jedan 27 i drugi 20 godina sa povredama na glavi. Prvi je odbio pregled i otišao, a drugi je pregledan u našoj zdravstvenoj ustanovi nakon čega je prebačen u Urgentni centar u Beograd, gdje će biti nastavljeno njegovo liječenje – izjavila je za RINU, Danijela Vasiljević, pr užičke bolnice, piše Blic.

Pročitajte još

Kako agencija RINA nezvanično saznaje, ispred jednog od kafića u centru Zlatibora došlo je do sukoba između grupe lokalnih mladića sa grupom turista.

– Lokal je radio duže nego što je predviđeno i policija je došla i rastjerala goste. Mladići su bili vidno u pijanom stanju, sukob je nastao još i unutar lokala, a kasnije su svađu nastavili ispred. Ovakve situacije se sve češće dešavuju, objekti ili ne rade ili rade ograničeno i onda se organizuju žurke “na crno” i apartmani su praktično demolirani, često se dešavaju tuče – rekao je jedan od očevidaca sa Zlatibora.