Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DETALJI LIKVIDACIJE ROGANOVIĆA Ubica mu pucao u leđa, a OVJERIO GA HICEM U GLAVU

Hronika
Autor:

Foto: RTCG.ME/RAS Srbija

Napadač koji je u četvrtak ubio Novljanina Šćepana Roganovića kod Kanli kule u Herceg Novom presreo ga je i prvo pucao u njega sa prednje strane, a kada je pao na zemlju “ovjerio” ga je hicem u glavu.

Očevici likvidacije ispričali su inspektorima da se ubica kretao velikom brzinom i da nisu mnogo vidjeli. Policija sumnja da je napadač Roganovića prvo pogodio jednim hicem iz pištolja dok se nesrećni mladić spuštao niz stepenice. Kada je ranjen pao na pločnik, ubica je iz trka ispalio još nekoliko hitaca u njega – i to u tijelo i glavu, piše Dan, a prenose CDM.

Prema nezvaničnim informacijama, Novljanin je pokušao da pobjegne, ali ga je hitac iz vatrenog oružja oborio. Istražitelji sumnjaju da je ubica imao pomagače koji su pomogli da pobjegne nakon što je izvršio zločin, a navodno je bio i maskiran.

Iako nije povezivan sa ratom kotorskih klanova, istražitelji će ispitati da li je likvidacija Roganovića nastavak obračuna “škaljaraca” i “kavčana”.

Ubijeni Novljanin je brat od strica Vladimira Roganovića, koji je 21. decembra 2018. ubijenu Beču, a u evidencijama policije bio je označen kao osoba bliska “kavačkom klanu”. Sa njim je tada bio Nikšićanin Stefan Vilotijević (22), koji je teško ranjen u toj pucnjavi. Roganović je četrnaest dana prije ubistva napustio spuški zatvor. Sumnja se da su organizatori ubistva pratili njegovo kretanje.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO