Hronika

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE Dva maloljetnika poginula, četvorica povrijeđena

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u petak uveče oko 22 časa dogodila na lokalnom putu Dobrosin-Lučane u opštini Bujanovac poginula su dvojca maloljetnika od 14 i 17 godina, dok je četvoro zadobilo teške tjelesne povrede.

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE Dva maloljetnika poginula, četvorica povrijeđena
FOTO: N. MIHAJLOVIĆ/RAS SRBIJA

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju potvrđeno je Kuriru da je do nesreće došlo kada je vozilo marke “ford fokus” bujanovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao maloljetni B.R. (2006), izgubio kontrolu nad vozilom sletielo s puta i prevrnulo se na krov, piše Kurir.

Pročitajte još

Tom prilikom preminuo je vozač B.R. (2006), i saputnik maloljetni S.B (2003), dok su teško povrijeđeni maloljetnici S.E. S.A. B.F. J.E. svi iz sela Lučane.  Povređeni su prebačeni na dalje liječenje u Klinički centar Niš. Prema saznanjima Kurira povređeni su starosti od 12 do 17 godina.

Uviđaj je obavljen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Kako Kurir nezvanično saznaje u Zdravstvenom centru u Vranju ljekari su samo mogli da konstatuju smrt maloljetnog vozača koji je stradao na licu mjesta. Drugi nastradali maloljetnik, saputnik u vozilu podlegao je povredama na putu do Bujanovca. Svih šestoro maloljetnika je iz sela Lučane. Uviđaj je obavljen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Iz PU Vranje potvrđeno je da su u nesreći dvije osobe izgubile život a četiri su povrijeđene. O slučaju je obaviješteno Više javno tužilaštvo u Vranju po čijem nalogu je policija izvršila uviđaj.

U vozilu “ford fokus” bujanovačkih registarskih oznaka u trenutku nesreće bilo je šestoro maloljetnika starosti od 12 do 17 godina. Prema saznanjima Kurira, pošto je vozač koji je upravljao vozilom “ford fokus” nastradao, ne može biti krivičnog gonjenja.