Hronika

DETALJI STRAVIČNOG UDESA Vozač izgubio kontrolu i zakucao se u drugi automobil, među desetoro povrijeđenih i dijete

U saobraćajnoj nesreći, koja se danas dogodila na auto putu Subotica - Novi Sad, kod Bačke Topole, teške tjelesne povrede zadobile su tri osobe, dok lakše povrede ima sedam osoba.

DETALJI STRAVIČNOG UDESA Vozač izgubio kontrolu i zakucao se u drugi automobil, među desetoro povrijeđenih i dijete
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ/RAS SRBIJA

Jedno dijete, saznaje Blic ima tešku povredu glave, ali nije životno ugroženo i prebačeno je u Novi Sad

Pročitajte još

U Policijskoj upravi Subotica kažu da je do saobraćajne nesreće došlo kada je vozač putničkog vozila marke “bmw”, britanskih registarskih oznaka, usled neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, s obzirom na to da je saobraćaj bio gust, izgubio kontrolu nad vozilom i prednjim delom vozila udario u zadnji dio putničkog vozila marke “opel zafira”, belgijskih registarskih oznaka, koje je bilo zaustavljeno u zaustavnoj traci zbog kvara na vozilu.

Povrijeđeni su zbrinuti u bolnicama u Subotici i Vrbasu.

Teške telesne povrede su zadobila dva putnika iz “opel zafire” i jedan putnik iz BMW-a. Sedam osoba iz ovih vozila ima lakše povrede.

Obustave saobraćaja nije bilo već se saobraćaj odvijao krajnjom lijevom saobraćajnom trakom.

Protiv vozača “bmw” biće podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, u redovnom postupku, a isti će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog, po nalogu zamjenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici.

Prihvati notifikacije