Hronika

Detalji tragedije u Bijeljini: Radnik PRONAĐEN U SILOSU MLINA, naređena obdukcija tijela

Tijelo osobe S.P. iz Bijeljine pronađeno je sinoć oko 21 čas u silosu mlina u kojem je isti bio zaposlen, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Policija u Bijeljini
FOTO: INFOBIJELJINA/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Naime, Policijska stanica Bijeljina 27.09.2023. godine oko 18 časova od strane radnika milina u Crnjelovu –grad Bijeljina, zaprimila je prijavu da je lice S.P.nestao iz kruga firme. Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i obavili razgovor sa radnicima firme, isti su izjavili da osobu S.P. nisu vidjeli od 14 časova, kao i da je na radnom mjestu ostao njegov mobilni telefon, dok se na parking prostoru firme nalazilo njegovo putničko vozilo –  navodi se u saopštenju policije, piše InfoBijeljina.

Pročitajte još

Policijski službenici u cilju pronalaska lica pretražili su užu i širu teritoriji oko firme. Narednog dana 28.09.2023. godine, prilikom pražnjenja silosa oko 21 čas pronađeno je tijelo nestale osobe.

Od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina 29.09.2023. godine izvršen je uviđaj lica mjesta. Tijelo prevezeno je na Odjeljenje patologije.

Nadležni tužilac naložio je obdukciju tijela u cilju utvrđivanja svih potrebnih činjenica i okolnosti. Rad po navedenom je u toku.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije