Hronika

Detalji užasne tragedije na Uskrs: Dječak (6) ležao na zemlji, ljekar bezuspješno pokušavao da ga povrati u život

Dječak U. L. (6) koji se oko 17.30 utopio u septičkoj jami u naselju Karaula u Nišu, igrao se sa mlađim bratom u trenutku tragedije. Rođak, koji je među prvima pritekao u pomoć, tvrdi da dječak, kada ga je ugledao,  nije davao znake života, ali i da je do poziva službi izgubilo mnogo vremena.

Detalji užasne tragedije na Uskrs: Dječak (6) ležao na zemlji, ljekar bezuspješno pokušavao da ga povrati u život
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RAS SRBIJA

Zatekao sam dijete kako leži dole na zemlji. Doktori su pokušavali da ga reanimiraju, ali koliko sam vidio nije mrdao. Policija je bila tu. Vatrogasci su kasno stigli. Navodno, majka nije mogla da pozove vatrogasce i policiju, da neko uskoči da spasi dijete, nego je prvo zvala kuma da on pozove policiju. To je gubljenje vremena, to su sekunde u pitanju – kaže rođak nastradalog djeteta.

Pročitajte još

Djetetova majka sjedila je sa sestrom napolju, kada je njen mlađi sin dotrčao i rekao da mu je brat upao u septičku jamu dok su se igrali, nakon čega je pozvana policija, piše Kurir.

Vatrogasci i hitna pomoć su po dolasku odmah izvukli djetetovo tijelo iz jame.

Šestogodišnji dječak utopio se u septičkoj jami, u vikendici, u niškom naselju Karaula oko 17.30 sati, u vikendici porodice koja živi u Nišu, koja je tu došla da proslavi Vaskrs.

Prema njihovim informacijama, djeca su tokom igre uzmakla pažnji starijih, jer je nastradali dječak imao i mlađeg brata sa kojim se igrao.

Prihvati notifikacije