Banjaluka

PLAY MEDIA DAY Diego Marani o strategiji Evropske unije za zapadni Balkan (VIDEO)

Diego Marani, koordinator kulturne politike, zadužen za kulturnu diplomatiju u Evropskoj službi za spoljne poslove iz Brisela, dolazi na ovogodišnji Play Media Day.

PLAY MEDIA DAY Diego Marani o strategiji Evropske unije za zapadni Balkan (VIDEO)
FOTO: PLAY MEDIA DAY/PROMO

Pristup Evropske unije kulturi i tekući proces razvoja i usvajanja strategije EU i zapadnog Balkana za kulturnu saradnju, u skladu sa Strategijom EU za međunarodne kulturne odnose, biće u fokusu predavanja, koje će se održati u okviru programa događaja 7. juna u kompleksu CineStar 4DX Delta Planet, u Banjaluci.

Govoriće se i o razvoju i dizajniranju prozora za program “Kreativna Evropa za zapadni Balkan”, te o razvoju i osmišljavanju regionalnih programa o kulturi i kreativnosti na zapadnom Balkanu.

Ovaj nagrađivani pisac i kolumnista, čiji je rad preveden na nekoliko jezika, ima dugogodišnje iskustvo u javnoj službi u institucijama EU.

Dolazak predstavnika Evropske unije na regionalni komunikacijski događaj Play Media Day od izuzetnog je značaja za razvoj kulture i kreativne industrije Bosne i Hercegovine i regiona – ističu organizatori.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 04 će predstaviti najbolji program do sada, sa oko 40 predavača i panelista.

Ovogodišnji program je smješten u tri konferencijske sale – Uran, Merkur i Jupiter, koje će ponuditi ukupno tri atraktivna panela, kao i 18 predavanja, što ovogodišnji događaj svrstava među programski najbogatije u regionu.

Detalje o događaju i kotizacijama, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com kao i na društvenim mrežama Play Media Day., a kompletan program događaja sa satnicama biće predstavljen naredne sedmice.

Prihvati notifikacije