Gradovi

DJEČAKU JE POTREBNA NAŠA POMOĆ Sutra humanitarna tombola za jednogodišnjeg Olivera

U Prijedoru će sutra biti organizovana novogodišnja humanitarna tombola sa željom da se pomogne dječaku Oliveru Pal Gajodi, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, a organizator je nefomalna grupa građana.

DJEČAKU JE POTREBNA NAŠA POMOĆ Sutra humanitarna tombola za  jednogodišnjeg Olivera
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Branka Stjepanović, jedan od organizatora, rekla je da je pripremljeno više od 900 poklon-bonova od raznih donatora iz Prijedora, kao i Doboja i Banjaluke.

– Uplati se deset KM i to je jedinstvena cijena, a svaki izvučeni broj nosi posebnu nagradu i na taj način ćemo učestvovati, zajedno sa našim sugrađanima, u prikupljanju novčanih sredstva koja će biti uplaćena za Oliverovo liječenje  – rekla je Stjepanovićeva.

Ona je napomenula da je riječ o dječaku iz Subotice, rođenom 2019. godine, za čije liječenje u Budimpešti je potrebno izdvojiti oko dva miliona evra.

– S obzirom na to da je humanitarni bazar, koji smo nedavno organizovali za malenu Minju protekao veoma uspješno, došli smo na ideju da organizujemo novogodišnju humanitarnu tombolu i pomognemo u prikupljanju sredstava za Olivera – istakla je Stjepanovićeva.

Ona vjeruje da će biti prodati svi bonovi i da će Prijedorčani pokazati svoju humanost, kao i u svim sličnim akcijama.

Ova humanitarna akcija biće održana na Trgu majora Zorana Karlice od 10.00 do 16.00 časova.