Zabava

DJELOVALI KAO IDILIČAN PAR Popularni Sulejman i Šeherezada na korak od RAZVODA

Glumica Berguzar Korel, poznatija kao Šeherezada iz serije '1001 noć' u martu je dobila drugo dijete sa 49-godišnjim glumcem Halitom Ergencom kojeg pamtimo po ulozi Sulejmana.

DJELOVALI KAO IDILIČAN PAR Popularni Sulejman i Šeherezada na korak od RAZVODA
FOTO: BERGUZARKOREL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Iako su svi mislili kako u odnosu supružnika nema baš naznaka problemima, te da je sin Han upotpunio porodičnu idilu, čini se da to baš i nije tako.

Kako pišu pojedini turski mediji, supružnici su na korak do odluke o razvodu braka.

View this post on Instagram

🖤 #içimdengeldi

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

– Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želio drugo dijete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila djetetu i on se sada osjeća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvijek rastati – rekao je izvor blizak paru.

Navodno se 50-godišnji Halit već počeo da se dopisuje sa drugom ženom za koju turski mediji navode da je veoma popularna, te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

– Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi – dodao je izvor.

Mnogi su glumca zbog ovoga osudili.

– Da, najlakše je otići kad je teško i pronaći drugu ženu koja će zadovoljiti tvoje intimne potrebe i apetite. Jako jadno – napisala je jedna njegova donedavna obožavateljka, piše Blic.