Svijet

DJETETU SE BORE ZA ŽIVOT Djevojčica u Bjelovaru kvadom vozila 2 druga pa UDARILI U BETONSKI MOST

Troje djece starosti od 13 do 15 godina, juče je primljeno u Bjelovarsku bolnicu sa teškim povredama, a jedno dijete je životno ugroženo i ljekari se bore za njegov život.

mjesto eksplozije u hrvatskoj kada je poginulo dijete
FOTO: DNEVNIK.HR/FACEBOOK/SCREENSHOT

U petak oko 15.45 došlo je do nesreće u mjestu Bulinac kod Bjelovara, a kako javlja lokalni portal Bjelovar Live, sa puta je sletio kvad kojim je upravljala djevojčica i na njemu vozila dvojicu dječaka, prenosi portal Index.hr.

Policija je saopštila da je djevojčica zbog neprilagođene brzine izgubila kontrolu nad kvadom i točkovima zahvatila desnu bankinu pored puta, nakon čega su sa vozilom svi sletjeli u jarak i udarili u betonski most.

Pročitajte još

Navodi se da se jedno dijete bori za život, a dvoje je teško povrijeđeno jer nijedno dijete nije nosilo kacigu u trenutku udesa.

– Troje djece je prebačeno u Opštu bolnicu dr. Anđelko Višić u Bjelovaru. Svi su u šok sobi s teškim povredama glave – izjavila je direktorka Opšte bolnice Dr Anđelko Višić u Bjelovaru Sanela Grbaš Bratković.

Kako navodi policija, djevojčica koja je upravljala kvadom nije imala dozvolu, a u toku su dalje istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu