Svijet

DJEVOJČICU SILOVAO KLOVN PEDOFIL Ubjeđivao je da su zaljubljeni, pa je iskorišćavao

Kloi Birkin iz Roterhama u Južnom Jokširu imala je samo 12 godina kada je vjerenik njene sestre Robert Džejmison počeo da je zlostavlja.

Klovn pedofil silovao djevojčicu
FOTO: ASIER_RELAMPAGOESTUDIO/FREEPIK/SCREENSHOT

Samo nekoliko nedjelja otkako je krenuo da živi sa njima krenulo je seksualno napastvovanje.

Robert je radio na dečjim rođendanima kao klovn, poznatiji kao Bobi Babls, a u početku je izgledao jako fino i naivno. Međutim, kada ju je u svom bademantilu, nag nakon tuširanja, posjetio u dnevnoj sobi dok je gledala televizor, sve se promijenilo.

Pročitajte još

Naredne tri godine pedofil je djevojčicu naveo da vjeruje da su oni u nekoj vrsti “veze”, a nudio joj je čak i da otkaže vjenčanje sa njenom sestrom.

Robert se u njihovu kuću uselio 1999. godine, a Kloi, koja sada ima 36 godina, obila je da da izjavu policiji 2002. godine jer je vjerovala da su “srećno zaljubljeni”. O svemu je smogla snage da priča tek 2015. godine kada je već bila ostvarena kao majka troje djece.

Kloi je priznala da i dalje ima posljedice iz tog vremena i da je pedofil ostavio trajan uticaj na njeno mentalno zdravlje, kao i fizičko.

– Robert mi je uzeo nevinost, kao dječji zabavljač, mislila sam da je čovjek od povjerenja. Toliko mi je jezivo što je radio kao klovn – rekla je Kloi.

– Imao je tako lak pristup djeci dok je radio ono što je meni  – uplašeno je govorila žena.

Džejmison je tada imao 28 godina i bio je jako druželjubiv, “fin momak”, sve dok stvari nisu krenule u suprotnom smeru, prenosi Daily mail.

– Bila sam sama kod kuće sa Robertom kada je, nakon tuširanja, u bademantilu došao i sjeo pored mene dok sam gledala televiziju. Sljedeće što znam je da mi je zgrabio ruku i stavio je ispod ogrtača. Bila sam šokirana, nisam znala kako da reagujem, ali mi je rekao da nikome ne govorim. Naša “veza” je trajala tri godine, mislila sam da smo zaljubljeni, išli smo na večere u grad, mislila sam da smo normalan par – rekla je.

Roditelji su slučaj prijavili policiji

– Znala sam da ne mogu da kažem svojoj sestri, ali osjećala sam se odraslo uz njega. Umio je da me drži za ruku kada bismo izlazili, provodili smo dosta vremena zajedno. Govorio je da me voli – izjavila je Kloi i rekla da su njeni roditelji nakon tri godine saznali za vezu i prijavili Džejmisona policiji, ali da je ona odbila da da izjavu.

Robert i Kloina sestra su odmah prekinuli vezu, a godinama kasnije, ona je smogla snage da priča o onom što joj se desilo jer je sada stvari vidjela iz drugog ugla, kao majka.

Na sudu je muškarac negirao bilo kakav prekršaj, ali je osuđen na 14 godina zatvorske kazne.

– Želim da iskoristim svoje iskustvo da pomognem drugima. Ono što mi je uradio imalo je ogroman uticaj na mene – zaključila je Kloi, prenosi Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu