Zabava

Đole Đogani iskritikovao suprugu Vesnu: Ne voli da se pretjerano bakće oko kuhinje, ali je zato tu na Tiktoku

Vesna i Đole Đogani nedavno su bili u centru skandala zbog njegovog poljupca sa drugom ženom, a sada su ponovo dospijeli u žižu javnosti zbog što je denser bez dlake na jeziku otkrio nepoznate detalje o svojoj supruzi.

Đole Đogani iskritikovao suprugu Vesnu:  Ne voli da se pretjerano bakće oko kuhinje, ali je zato tu na Tiktoku
FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Poznato je da je Vesna veoma popularna na Tik Toku i da je zovu i “kraljicom TikToka”, ali je izvan toga prvenstveno majka i supruga.

-Ima istine da sam žena i da sam majka, ali epitet kraljice stvara pritisak. Sama riječ mora da se opravda. Đole mi stalno kaže da budem normalna, nikako prepotentna. Mnoge kolege se uobraze, ta slava umije da opije ljude – rekla je Vesna za “Kurir.

 Nakon toga se Đole se uključio uživo u emisiju i imao šta da kaže.

-Ne pijem kafu, ona mi napravi čaj ujutru. Doručak preskačem kod kuće, ali odem da jedem negdje. Inače, Vesna ustane i spremi djeci doručak. Ne pere ona puno sudove. Vesna to ne voli, ne voli da se pretjerano bakće oko kuhinje, ali je zato tu na Tiktoku. Ona je u tome jako dobra. Dobro radi svoj posao, cijeli dan nešto novo smišlja. Čak sam je bio i kritikovao, jer kad ode u prodavnicu izvlači i pokazuje ono što je kupila, rekoh ‘zašto to radiš, to je glupost’. Međutim, to je bilo mnogo gledano. Dobro pliva u svemu tome – rekao je Đole, pa ispričao kakva je Vesna privatno, prenosi Blic.

-Ona je neposredna, dobra, nježna žena, mi rastemo zajedno. Ljudi se mijenjanju godinama, ali mi idemo u korak sa svim što se dešava. Ona nije naporna, nego me pusti, svojim ponašanjem iz mene izvlači ono najbolje. Nikad me ne smara. Daje mi prostora da budem slobodan, daje mi slobodu da budem muškarac kakav treba. To je rijetko. Uživamo u svakom momentu, lijepo nam je – istakao je Đole.

Prihvati notifikacije