Hronika

DOBIO MAKSIMALNU KAZNU Marjanović iz policijske stanice prebačen u zatvor

Zoran Marjanović, koji je ranije danas osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović, prebačen je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici u Beogradu.

DOBIO MAKSIMALNU KAZNU Marjanović iz policijske stanice prebačen u zatvor
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Marjanović je prethodno doveden u policijsku stanicu 29. novembar gdje je utvrđen njegov identitet i obaveljen detaljni ljekarski pregled.

Podsjetimo, Zoran Marjanović je danas proglašen krivim za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči. Pošto mu je sudija izrekla kaznu od 40 godina zatvora i naložila da mu se odredi pritvor, njemu je prvo uručeno rješenje o određivanju pritvora i izdat je nalog za njegovo privođenje.

Pročitajte još

Po Marjanovića su nekoliko sati kasnije došli pripadnici MUP i odveli ga s lisicama na rukama.

On je od početka suđenja tvrdio da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja.

Marjanović se od 12. juna 2018. branio sa slobode, pošto mu je tada Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 mjeseci.

Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I prije toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Prije hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, a učestvovao je i u jednom televizijskom rijaliti programu, piše Blic.

Prihvati notifikacije